Gonber Controladors d’Accés

Oferim personal qualificat per gestionar els accessos, l’ordre i resolució d’incidències amb el públic assistent als seus esdeveniments.

Gonber Serveis

Disposem de personal qualificat en múltiples idiomes i capacitats, per cobrir les necessitats del seu esdeveniment. Oferint per sobre de tot professionalitat, eficiència i gestió de protocol.

Gonber Manteniment

Amb nosaltres, treballen multitud de professionals en diverses disciplines. Que li permetran cobrir qualsevol tipus manteniment, amb la periodicitat necessitada.

ELS NOSTRES CLIENTS

Fira Mediterrànea de Manresa - Per mitjà de la present voliem fer arribar la nostra més sincera felicitació pels treballs desenvolupats en la 19ª Fira mediterrània de Manresa efectuada dels dies 30 de setembre al 10 d’octubre del 2016. Ens agradaria trameteren els nostres agraïments a tot el personal que va treballar a la 19ª fira mediterrània de Manresa. Que Continue reading

Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt - Agrair la predisposició en el servei tenint en compte la poca antelació en què ens vàrem posar en contacte amb vosaltres i estem molt contents dels serveis prestats i l’organització que es va duu a terme.

Radio Carmelo - Volem agrair l’assessorament complet que ens han aportat en el desenvolupament del Pla de Control d’Accés en el nostre esdeveniment.